Motta videoanrop fra porttelefonen

Før du følger denne fremgangsmåten: Sjekk at smarttelefonen har KONE Flow installert, en Internett-forbindelse og ikke bruker modusene Lydløs eller Ikke forstyrr. Du kan teste Internett-tilkoblingen ved å gå til et nettsted, for eksempel www.kone.com.

Når noen ringer deg fra porttelefonen, vises det et anropsvarsel på smarttelefonen. Du kan aktivere eller deaktivere denne funksjonen. Vil du vite mer, kan du se Aktivere eller deaktivere porttelefonanrop.

• i
      Merk: Videokvaliteten avhenger av nettverkskvaliteten. En raskere tilkobling, for eksempel Wi-Fi eller 4G, gir en bedre brukeropplevelse.
    • 1.
      Trykk på anrop for å besvare anropet.
      Hold mobilenheten vannrett for å gjøre videovisningen større.
    • 2.
      Trykk på avslutt anrop for å avvise og avslutte anropet.
    • 3.
      Trykk på kameraikonet for å ta et bilde av den besøkende.
      Bildet tas av porttelefonens kamera.
    • i
      Merk: På låste iOS-enheter kreves det ytterligere trinn for å åpne videoanropet fra KONE Flow. Vil du vite mer, kan du se Åpne døren for besøkende under et porttelefonanrop.