Administrere brukeres adgang

Hovedbrukere og underbrukere med administratorrettigheter kan legge til og fjerne brukere av KONE Residential Flow med adgang til sine bygningsområder.

Legge til brukere

• 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på Brukere.
    • 3.
      Trykk på Legg til en bruker … i bygningsområdet der du vil legge til den nye brukeren.
    • 4.
      Oppgi navnet til brukeren og definer adgangsrettigheter for dørene på stedet.
      • i
        Merk: Brukere med administratorrettigheter får alltid adgang til alle dører.
    • 5.
      Definer hvilke funksjoner brukeren har tilgang til, med de relevante vekslebryterne:
      KONE Flow – adgang til stedet ved hjelp av KONE Flow-appen.
      Nøkkelbrikke – aktiver en nøkkelbrikke for brukeren.
      Nøkkelkode – opprett en midlertidig nøkkelkode som gir brukeren adgang til porttelefoner og dører med tastatur.
      Nøkkelkoder er gyldige i maksimalt 14 dager.
    • 6.
      Definer brukerens KONE Flow-rettigheter med de relevante avmerkingsboksene:
      E-postadresse
      Brukerens navn på navneplaten i porttelefonen (hvis porttelefon er tilgjengelig)
      Administratorrettigheter for bygningsområdet.
    • 7.
      Trykk på SEND for å sende en invitasjons-e-post til den nye brukeren.
      Hvis invitasjons-e-posten er utløpt, vises dette under brukeren.
    • 8.
      Hvis invitasjons-e-posten er utløpt, kan du sende den på nytt:
      • a)
        Trykk på brukeren.
      • b)
        Trykk på SEND for å sende e-posten på nytt.

Fjerne brukere

Trykk på Brukere.
      Trykk på brukeren du vil fjerne.
      Trykk på Fjern bruker.