Ta og administrere porttelefonbilder

Porttelefonen har et kamera som brukes til å ta bilder av de besøkende. Du kan ta og administrere bildene med KONE Flow. Du kan ta bilder under videoanrop og aktivere eller deaktivere automatiske bilder av besøkende med tapte anrop.
    • i
      Merk: Automatiske bilder av besøkende med tapte anrop er ikke tilgjengelig for Apple-brukere (støttes ikke av iOS).

Ta bilde under et videoanrop

• 1.
      Trykk på kameraikonet for å ta et bilde.
      Kameraikonet vises i vinduet med anropsvarselet før du svarer, og under anropet.
    • 2.
      Hvis du blir bedt om det, gir du KONE Flow tilgang til bildegalleriet.

Aktivere eller deaktivere automatiske bilder av besøkende med tapte anrop

Du kan konfigurere porttelefonen til automatisk å ta bilde av alle besøkende med tapte anrop. Denne funksjonen er aktivert som standard.
    • 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på kontoikonet øverst til venstre i KONE Flow.
    • 3.
      Trykk på stedet du vil endre, under STEDER.
    • 4.
      Aktiver eller deaktiver Lagre bilde av besøkende med tapte anrop med vekslebryteren under PORTTELEFONINNSTILLINGER.

Administrere porttelefonbilder

Bildene er tilgjengelige i KONE Flow.
    • 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på Porttelefon.
    • 3.
      Åpne delen PORTTELEFONLOGG.
      Porttelefonen logger alle anrop fra besøkende og lagrer bildene per anrop.
      Trykk på et bilde for å forstørre det.
      Trykk på søppelbøtteikonet for å slette bildet.
      Trykk på delingsikonet for å dele bildet.