Aktivere og administrere porttelefonanrop og navneplater

Under innføringen fikk du automatisk en navneplate i porttelefonen (hvis administratoren har tillatt dette). Du kan administrere navneplaten din i porttelefonen og de relaterte telefonnumrene for tale- og videoanrop fra porttelefonen.

Legge til navneplater i porttelefonen (aktivere porttelefonanrop)

• 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på Porttelefon.
    • 3.
      Trykk på OPPRETT NY NAVNEPLATE …
    • 4.
      Skriv inn navnet på navneplaten.
      Dette navnet vises i porttelefonen.
    • 5.
      Velg mottakere av videoanrop ved hjelp av knappen Legg til videomottaker ….
      Velg en bruker i listen som skal motta videoanrop fra porttelefonen.
    • 6.
      Du kan også trykke på Legg til lydmottaker … hvis brukeren bare skal motta taleanrop fra porttelefonen.
      Oppgi landskoden, telefonnummeret og navnet til kontakten som bare skal motta taleanrop.
      • i
        Merk: Adgangskoden for å åpne døren under et taleanrop er 00* som standard.
    • 7.
      Hvis du slår på både video- og taleanrop, kan du hake av for Bare når videoanrop ikke er tilgjengelig.
      Hvis et videoanrop ikke kan opprettes innen ti sekunder, for eksempel på grunn av problemer med Internett-tilkoblingen, foretar systemet et taleanrop til telefonen i stedet.
    • 8.
      Trykk på Ferdig.

Fjerne navneplater fra porttelefonen

• 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på Porttelefon.
    • 3.
      Trykk på navneplaten du vil fjerne.
    • 4.
      Trykk på Fjern navneplate.
    • 5.
      Bekreft fjerningen.

Legge til mottakere på en eksisterende navneplate

Én navneplate kan ha flere tilknyttede mottakere som mottar videoanrop fra porttelefonen.
    • i
      Merk: Hvis du knytter flere mottakere til den samme navneplaten, ringer porttelefonen til alle tilknyttede mottakere samtidig. Den første som svarer, får anropet.
    • 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på Porttelefon.
    • 3.
      Velg mottakere av videoanrop ved hjelp av knappen Legg til videomottaker ….
      Velg en bruker i listen som skal motta videoanrop fra porttelefonen.
    • 4.
      Du kan også trykke på Legg til lydmottaker … hvis brukeren bare skal motta taleanrop fra porttelefonen.
      Oppgi landskoden, telefonnummeret og navnet til kontakten som bare skal motta taleanrop.
      • i
        Merk: Adgangskoden for å åpne døren under et taleanrop er 00* som standard.
    • 5.
      Hvis du slår på både video- og taleanrop, kan du hake av for Bare når videoanrop ikke er tilgjengelig.
      Hvis et videoanrop ikke kan opprettes innen ti sekunder, for eksempel på grunn av problemer med Internett-tilkoblingen, foretar systemet et taleanrop til telefonen i stedet.
      Trykk på Ferdig.