Jeg har problemer med å motta videoanrop fra porttelefonen i KONE Flow-appen

Sjekk at smarttelefonen er tilkoblet Internett, at porttelefonfunksjonen er aktivert i varselinnstillingene i KONE Flow, og at du har en navneplate i porttelefonen. Du kan teste Internett-tilkoblingen ved å åpne en webside på smarttelefonen. Se Motta videoanrop fra porttelefonen, Aktivere og administrere porttelefonanrop og navneplater og Aktivere eller deaktivere porttelefonanrop. Kontakt administratoren hvis problemet vedvarer.

Enkelte Android-smarttelefoner bruker batterisparingsmetoder og andre appspesifikke innstillinger som gjør at KONE Flow ikke reagerer på døråpning, videoanrop og lignende funksjoner.

• i
      Merk: På enkelte smarttelefoner kan lavt batterinivå hindre mottak av porttelefonanrop. Brukeren kan ikke alltid justere smarttelefonspesifikk batterioptimalisering.

Vil du vite mer om hvordan du optimaliserer Android-innstillinger, kan du se Optimalisere Android-innstillinger.

Likeledes blokkerer enkelte VPN-tjenester videoanrop. Deaktiver VPN-tilkoblingen for å aktivere videoanrop. Enkelte mobiloperatører blokkerer også SIP-protokollen, noe som blokkerer videoanrop. For å aktivere videoanrop kontakter du operatøren eller tjenesteleverandøren for å oppheve blokkeringen av SIP-protokollen. Du kan også bytte abonnement eller leverandør.