Jeg har problemer med å installere KONE Flow-appen på smarttelefonen. Hva skal jeg gjøre?

Smarttelefonen må oppfylle følgende minimumskrav for å bruke KONE Flow-appen: Android-enheter må ha operativsystemet Android 8.x eller nyere og Bluetooth 4.0 eller nyere. iOS-enheter må ha iOS 12 eller nyere. Full kompatibilitet er ikke garantert med tidligere operativsystemer. Sjekk med produsenten av enheten for å få detaljerte spesifikasjoner. Se Laste ned og installere KONE Flow-appen for å få mer informasjon.