Jeg har fått ny smarttelefon. Hvordan overfører jeg kontoen min til den?

Last ned og installer KONE Flow-appen på den nye smarttelefonen, logg deg på KONE Flow-appen med den gamle påloggingsinformasjonen, og fullfør innføringsveiviseren. Se Registrere en ny smarttelefon eller erstatte en gammel smarttelefon for å få detaljerte instruksjoner.

• i
      Merk: Du kan bare være logget på den samme kontoen på én enhet om gangen. Når du logger deg på kontoen på en ny enhet, blir du logget av på den gamle, og alle tillatelsene dine overføres til den nye enheten.