KONE Flow-appen for Residential Flow

Åpne dører med smarttelefonnøkkel

Åpne dører ved å berøre adgangsleseren

Du kan åpne dører ved å trykke på adgangsleseren med hånden.
    • 1.
      Sjekk at smarttelefonen har en gyldig smarttelefonnøkkel.
    • 2.
      Sjekk at smarttelefonen har Bluetooth slått på.
      • i
        Merk: Hvis du slår av Bluetooth, deaktiveres smarttelefonnøkkelen. Etter at Bluetooth er slått på igjen, krever enkelte smarttelefoner at du åpner KONE Flow-appen i noen sekunder for å aktivere smarttelefonnøkkelen på nytt.
    • 3.
      Sjekk at du har med deg smarttelefonen, for eksempel i lommen.
    • 4.
      Trykk på adgangsleseren med hånden til du hører en lyd.

Du kan aktivere eller deaktivere at heisen skal anropes automatisk når du åpner en dør med en smarttelefonnøkkel. Vil du vite mer, kan du se Aktivere automatiske heisanrop for deg selv eller besøkende.

Åpne dører med KONE Flow-appen

• 1.
      Sjekk at smarttelefonen har Bluetooth slått på.
    • 2.
      Sjekk at du er innenfor Bluetooth-rekkevidden til dørens adgangsleser.
    • 3.
      Åpne KONE Flow.
    • 4.
      Trykk på navnet til den aktuelle døren på KONE Flow-siden for å åpne den.
      • i
        Merk: Funksjonen som lar deg trykke for å åpne dører, krever at administratoren spesifikt har lagt til dører som kan åpnes med funksjonen. Hvis det ikke står noen dører oppført på KONE Flow-siden, kan du spørre administratoren om dører kan legges til.

Døren åpnes ikke

Hvis du ikke får adgang, sjekker du at smarttelefonnøkkelen er aktivert, og at du har adgangstillatelse til døren.
    • i
      Merk: Ha alltid med deg den mekaniske nøkkelen i tilfelle den trengs som reserveløsning. KONE Flow er ikke en erstatning for den mekaniske nøkkelen din.
    • 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på Brukere eller Nøkler.
    • 3.
      Trykk på din egen konto, som er merket med (Meg).
    • 4.
      Sjekk at du har adgangstillatelse til døren, i delen ADGANG.
    • 5.
      Sjekk at Smarttelefonnøkkel er slått på, i delen FUNKSJONER.
      Vil du vite mer om hvordan du registrerer smarttelefonen som en smarttelefonnøkkel, kan du se Administrere smarttelefonnøkler, nøkkelbrikker og nøkkelkoder.