Innføre som hovedbruker som ikke bor i eller bruker bygningsområdet

Dette emnet er beregnet på brukere som ikke bor i eller bruker leiligheten eller bygningsområdet de eier. Du kan for eksempel være en utleier som bor et annet sted, men samtidig er hovedbrukeren for KONE Residential Flow for beboerne i din leilighet.

Innføringen fullfører konfigureringen av KONE Residential Flow.
    • 1.
      Åpne invitasjons-e-posten.
      En invitasjons-e-post ble sendt til deg av administratoren i KONE Residential Flow. Når du ser etter e-posten, må du søke etter «KONE Flow» og sjekke søppelpostmappen din. Hvis du ikke finner invitasjons-e-posten, kontakter du administratoren.
      • i
        Merk: Hvis du allerede bruker KONE Flow, legges bygningsområdet til i kontoen din automatisk, slik at du kan hoppe over å konfigurere kontoen og fortsette å konfigurere adgang.
    • 2.
      Følg aktiveringskoblingen i invitasjons-e-posten, og velg et passord for kontoen på nettsiden.
    • 3.
      Les personvernerklæringen og vilkårene, og hak av for å godta dem.
    • 4.
      Åpne KONE Flow.
    • 5.
      Logg deg på med e-postadresse og passord.
    • 6.
      Du kan eventuelt registrere nøkkelbrikken din ved å oppgi nøkkelbrikkens navn og serienummer.
      Du kan også skanne QR-koden på nøkkelbrikken.
      Til slutt i veiviseren vises funksjonene som er konfigurert.
    • 7.
      Trykk på LA OSS STARTE.
      Du er klar til å bruke KONE Residential Flow.
    • 8.
      Hvis du bare vil legge til underbrukere og ikke selv bruke appen til adgang og porttelefonanrop med video, kan du fjerne adgang og porttelefonanrop i Brukere og porttelefon -> NAVNEPLATE.
    • 9.
      Trykk på Brukere.
      På siden Brukere kan du administrere kontoene til leieboerne dine.
    • 10.
      Gi administratorrettigheter til leieboeren din, inkludert alle tillatelser for dører og porttelefon.
      Vil du vite mer, kan du se Administrere brukeres adgang.
    • i
      Merk: Som hovedbruker er du ansvarlig for å administrere brukere og deres adgang til bygningsområdene dine.
    • i
      Merk: Administratoren har rettighetene som trengs for å administrere tillatelsene dine. Hvis administratoren sletter profilen din, slettes også alle brukere og besøkende som du har opprettet.