Anrope heisen med Amazon Alexa

Du kan anrope heisen med den virtuelle assistenten Amazon Alexa. Du kan koble flere Alexa-enheter til KONE Flow-kontoen.

Før du følger denne fremgangsmåten: Sjekk at du har:
    • en Amazon Alexa-drevet enhet
    • Amazon Alexa-appen på smarttelefonen
    • KONE Flow-appen på smarttelefonen med innføring fullført

Vil du vite mer om Amazon Alexa og hvordan du bruker den, kan du gå til: www.amazon.com

Konfigurere Alexa

• 1.
      Åpne Amazon Alexa-appen på smarttelefonen.
    • 2.
      Søk etter KONE Elevator Call-ferdigheten.
    • 3.
      Installer ferdigheten.
    • 4.
      Aktiver ferdigheten med KONE Flow-legitimasjonen.
    • 5.
      Si konfigurasjonsfrasen til Alexa-enheten.
      Si for eksempel Alexa, anrop en heis.
      Konfigurasjonsfrasen vises i ferdigheten.
      Alexa gir deg en aktiveringskode.
    • 6.
      Åpne KONE Flow.
    • 7.
      Trykk på MENY -> MIN BYGNING -> Alexa-innstilling.
    • 8.
      Trykk på NY ALEXA-ENHET.
    • 9.
      Skriv inn navnet ditt og aktiveringskoden du mottok fra Alexa.
    • 10.
      Velg heisen du vil anrope og etasjen du vanligvis drar fra.

Anrope heisen ved hjelp av Alexa

• i
      Merk: For å forhindre misbruk er antall gjentatte heiseanrop begrenset. Hvis du overskrider grensen, blir ikke heisanropet betjent, og Alexa vil ikke bekrefte anropet.
    • 1.
      Si konfigurasjonsfrasen, for eksempel Alexa, anrop en heis.
      Dette er KONE Elevator Call-ferdighetsfrasen. Den er synlig i Amazon Alexa-appen.
      Alexa bekrefter anropet.

Endre Alexa-innstillingene

Du kan endre følgende innstillinger:
    • Målheis
      Hvis bygningen har flere heiser, angir denne innstillingen hvilken heis Alexa anroper.
    • Destinasjonsetasje
    • Dette er destinasjonsetasjen dit heisen kommer for å hente deg.
    • 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på MENY -> MIN BYGNING -> Alexa-innstilling.
    • 3.
      Trykk på blyantknappen ved siden av Alexa-enheten som du vil endre.

Koble fra Alexa

• 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på MENY -> MIN BYGNING -> Alexa-innstilling.
    • 3.
      Trykk på papirkurvikonet ved siden av Alexa-enheten som du vil koble fra.