Invitasjons-e-post

En invitasjons-e-post aktiverer KONE Residential Flow-kontoen din for et bestemt sted. Du må opprette et passord ved hjelp av koblingen i invitasjons-e-posten før du bruker KONE Flow-appen for første gang. Hvis du allerede bruker KONE Flow på et annet sted, legges du automatisk til på det nye stedet og mottar en beskjed på e-post.

Administratoren eller hovedbrukeren sender deg invitasjons-e-posten. Aktiveringskoblingen i en invitasjons-e-post kan bare brukes én gang og har en gyldighetsperiode på 14 dager. Hvis aktiveringskoblingen viser at aktiveringskoblingen er utløpt, kontakter du administratoren eller hovedbrukeren for å få en ny invitasjons-e-post.