Innføre som underbruker

Dette emnet er beregnet på underbrukere, altså brukere som ikke er leilighetenes hovedbrukere i KONE Residential Flow.

Innføringen fullfører konfigureringen av KONE Residential Flow.
    • 1.
      Åpne invitasjons-e-posten.
      En invitasjons-e-post ble sendt til deg av hovedbrukeren i KONE Residential Flow. Når du ser etter e-posten, må du søke etter «KONE Flow» og sjekke søppelpostmappen din. Hvis du ikke finner invitasjons-e-posten, kontakter du hovedbrukeren.
      • i
        Merk: Hvis du allerede bruker KONE Flow, legges bygningsområdet til i kontoen din automatisk, og du kan hoppe over følgende trinn.
    • 2.
      Følg aktiveringskoblingen i invitasjons-e-posten, og velg et passord for kontoen på nettsiden.
    • 3.
      Les personvernerklæringen og vilkårene, og hak av for å godta dem.
    • 4.
      Åpne KONE Flow.
    • 5.
      Logg deg på med e-postadresse og passord.
    • 6.
      Fullfør konfigureringsveiviseren:
      • i
        Merk: Trinnene i veiviseren avhenger av funksjonene som er tilgjengelige for deg.
      • A.
        Registrer smarttelefonen som skal brukes som nøkkel til å åpne dører.
      • B.
        Registrer nøkkelbrikken ved å oppgi nøkkelbrikkens navn og serienummer.
        Du kan også skanne QR-koden på nøkkelbrikken.
      • C.
        Koble smarttelefonen til porttelefonen.
        Hvis du har funksjonen for å motta porttelefonanrop, legges navneplaten din automatisk til i porttelefonen. Du kan endre eller slette navneplaten i Porttelefon -> NAVNEPLATE.
      • D.
        Trykk på LA OSS STARTE.
        Du er klar til å bruke KONE Residential Flow.
    • i
      Merk: Som underbruker er det hovedbrukeren som administrerer tillatelsene dine. Hovedbrukeren er den som gav deg invitasjons-e-posten, vanligvis noen i familien din eller utleieren.