Administrere smarttelefonnøkler, nøkkelbrikker og nøkkelkoder

Før du kan bruke en smarttelefonnøkkel eller nøkkelbrikke, må du sjekke at den er registrert i systemet.

Vil du vite mer, kan du se Registrere en ny smarttelefon eller erstatte en gammel smarttelefon.

• i
      Merk: Ha alltid med deg den mekaniske nøkkelen i tilfelle den trengs som reserveløsning. KONE Flow er ikke en erstatning for den mekaniske nøkkelen din.

Legge til eller fjerne smarttelefonnøkler

• 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på Brukere.
    • 3.
      Trykk på din egen konto, som er merket med (Meg).
    • 4.
      Aktiver eller deaktiver Smarttelefonnøkkel med vekslebryteren.

Legge til eller fjerne nøkkelbrikker

• 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på Brukere.
    • 3.
      Trykk på brukeren du vil legge til eller fjerne nøkkelbrikker for.
    • 4.
      Trykk på Aktiver nøkkelbrikke … for å legge til en nøkkelbrikke.
    • 5.
      Oppgi nøkkelbrikkens navn og serienummer.
      Du kan også skanne QR-koden på nøkkelbrikken.
    • 6.
      Trykk på Aktiver.
    • 7.
      Trykk på Fjern for å fjerne en nøkkelbrikke.
      Du kan tildele fjernede nøkkelbrikker til for eksempel andre brukere du har opprettet.

Legge til eller fjerne nøkkelkoder

• 1.
      Åpne KONE Flow.
    • 2.
      Trykk på Brukere.
    • 3.
      Trykk på brukeren du vil legge til eller fjerne en nøkkelkode for.
    • 4.
      Aktiver Nøkkelkode med vekslebryteren.
    • 5.
      Oppgi start- og sluttdato for nøkkelkodens gyldighet.
      • i
        Merk: Nøkkelkoder er gyldige i maksimalt 14 dager.
    • 6.
      Trykk på Lagre.
      • i
        Merk: Nøkkelkoden genereres etter at du har trykket på Lagre.
    • 7.
      Trykk på brukeren igjen for å se nøkkelkoden.
      Nøkkelkoden vises.
    • 8.
      Del nøkkelkoden ved å trykke på Del.
    • 9.
      Deaktiver Nøkkelkode med vekslebryteren for å fjerne nøkkelkoden.
      • i
        Merk: Nøkkelkoden utløper automatisk på den valgte sluttdatoen. For å fortsette å bruke nøkkelkoder må du generere nye.