Android-enheter

• i
      Merk: Du må ha Android 8.X eller nyere og Bluetooth 4.0 eller nyere for å kjøre KONE Flow. Full kompatibilitet er ikke garantert på tidligere operativsystemer. Vil du vite mer om hvordan du sjekker smarttelefonens operativsystemversjon og Bluetooth-versjon, eller hvordan du bruker Google Play, kan du se smarttelefonens brukerhåndbok.
    • 1.
      Åpne Google Play.
    • 2.
      Last ned og installer KONE Flow.

Språket i KONE Flow avhenger av språkinnstillingen i smarttelefonens operativsystem.

Noen Android-smarttelefoner bruker batterisparingsmetoder som gjør at KONE Flow ikke svarer på døråpning, videoanrop og lignende funksjoner. På samme måte krever noen Android-smarttelefoner at posisjonsinnstillinger er aktivert.

Vil du vite mer om hvordan du optimaliserer Android-smarttelefoner, kan du se Optimalisere Android-innstillinger.