Administrere rammeoppsettet

Rammeoppsettsappen danner et konstant synlig område rundt det andre appinnholdet. Bruk rammeoppsettsappen til å vise den viktigste informasjonen hele tiden.
    Rammeoppsettet kan endres som følger:

• Aktiver eller deaktiver rammen øverst, nederst og til venstre på skjermen.
    • Velg innholdet i den venstre rammen (banneret) fra følgende:
      • tekst
      • vær og klokke
      • liste over beboere
      • bilde
    • Tilpass været og klokken i øverste ramme (informasjonsbånd).
    • Tilpass kontaktinformasjonen i nederste ramme (informasjonsbånd).

Velg en skjermgruppe før du følger denne fremgangsmåten. Vil du vite mer, kan du se KONE Content Manager.

• 1
      Klikk på Frame Layout (Rammeoppsett).
      Siden for konfigurering av rammeoppsettet vises.
    • 2
      Følg instruksjonene på skjermen for å velge rammens innhold og oppsett.