Legge til en Instagram-feed

Instagram-appen viser en sanntidsfeed med innlegg fra Instagram-kontoen og -emneknaggen din.

Instagram-appen bruker emneknagger og brukerkontoer til å hente innlegg til feeden. Hvis du for eksempel legger til Instagram-emneknaggen #kone, vises alle innlegg med denne emneknaggen i feeden.

Instagram-feeden viser maksimalt de 50 siste Instagram-innleggene. Nye innlegg vises etter ett til tre minutter. Feeden viser bare offentlige innlegg. Innlegg fra private profiler vises ikke i feeden.

Velg en skjermgruppe og aktiver appen før du følger denne fremgangsmåten. Vil du vite mer, kan du se KONE Content Manager og Aktivere apper.

• 1
      Klikk på Add Account (Legg til konto) og følg instruksjonene for å legge til en Instagram-konto.
    • 2
      Hvis du vil legge til en emneknagg, oppgir du emneknaggen i feltet for å legge til emneknagger og klikker på Legg til.