Legge til og administrere grafikkappen

Med grafikkappen kan du laste opp grafikk som skal vises på skjermene.

Velg en skjermgruppe og aktiver appen før du følger disse fremgangsmåtene. Vil du vite mer, kan du se KONE Content Manager og Aktivere apper.

Konfigurere grafikkappen

• i
      Merk: Bilder ser best ut når de matcher skjermens størrelse og oppløsning. KONE anbefaler følgende oppløsninger:
      • Liggende skjermretning: 1920 x 1080 piksler
      • Stående skjermretning: 1080 x 1920 piksler

KONE anbefaler å bruke sideforholdet 16:9 for andre oppløsninger.

• i
      Merk: Hvor jevne overgangene er, kan variere avhengig av medietypen. Test alltid hvordan innholdet ser ut, før du gjør det synlig for andre.
    • 1.
      Klikk på Last opp, og velg en fil du vil laste opp.
      Støttede bilder:
      • JPEG
      • PNG

Støttede PowerPoint-presentasjoner:

• PPT
      • PPTX
      • i
        Merk: Videoer støttes ikke.
    • 2.
      Klikk på Last opp.
      Du kan tilbakestille opplasteren ved å klikke på Fjern alle.
      Du kan også klikke på og dra en mappe med filer til opplasteren.
      • i
        Merk: Ikke gå bort fra siden under opplastingen.
    • 3.
      Velg hvilken skjermgruppe filene skal distribueres til.
      Hvis du ikke velger noen skjermgruppe, forblir filene i biblioteket.

Administrere innhold

• 1.
      Klikk på den lille pilen ved siden av navnet på grafikkappen for å se grafikk for andre skjermgrupper eller for å se biblioteket med all tilgjengelig grafikk.
    • 2.
      Bruk filtre for å se all grafikk av en bestemt type, for eksempel
      • filtype
      • opplastingsdato
      • opplastingskilde
    • 3.
      Klikk på Fjern for å tilbakestille filtrene.
    • 4.
      Endre visningsrekkefølgen til grafikk
      • Fjern alle filtre.
      • Hold markøren over grafikken du vil endre rekkefølgen til.
      • Bruk de tre linjene nederst til venstre i grafikken for å dra den til en annen plass.
      • Klikk på Lagre rekkefølge.
    • 5.
      Klikk på veksleren mellom liste og rutenett for å se all grafikken som en liste og for å velge eller slette grafikk.
    • 6.
      Klikk på Edit Details (Endre detaljer) for å se flere detaljer og administrasjonsalternativer for grafikken.
      • I detaljfanen kan du endre navn på grafikken og se informasjon om filtypen.
      • I skjermgruppefanen kan du velge skjermgruppene som grafikk legges til i.
      • I tidsplanfanen kan du velge når grafikken skal vises.
    • i
      Merk: Har du flere steder, sjekker du skjermgruppefanen for å se hvilke steder som berøres, før du gjør endringer i tidsplanen.

Endre flere grafikkfiler samtidig

• 1.
      Klikk på den lille sirkelen øverst til venstre i grafikkvisningen for å velge flere grafikkfiler.
    • 2.
      Klikk på Endre # for å endre de valgte grafikkfilene.
    • 3.
      Hvis du vil slette grafikk for godt, velger du grafikkfiler med sirkelen og klikker på Slett.