Legge til en Facebook-side

For å vise Facebook-innhold konfigurerer eller bruker du en eksisterende Facebook-side. Skjermene viser bare innhold fra Facebook-siden du legger til.

Vil du vite mer om Facebook-sider, kan du gå til https://www.facebook.com/.

• i
      Merk: Under oppsettet må Facebook-sideadministratoren logge på ved hjelp av Media Content Dashboard.
    Facebook-appen henter innlegg fra Facebook-siden til feeden.

Facebook-feeden viser maksimalt de 50 siste Facebook-innleggene. Appen henter innlegg hvert femte til tiende minutt. Feeden viser bare offentlige innlegg. Innlegg fra private profiler vises ikke i feeden.

Følgende innhold støttes ikke:

• Facebook-innsjekkinger
    • Koblinger til nyhetsartikler, blogginnlegg eller andre eksterne nettsteder
    • Anmeldelser
    • Videoer
    • Opplastinger til fotoalbum
    • Omtaler av din emneknagg på Facebook

Velg en skjermgruppe og aktiver appen før du følger denne fremgangsmåten. Vil du vite mer, kan du se KONE Content Manager og Aktivere apper.

• 1
      Klikk på Legg til Facebook-side.
    • 2
      Følg instruksjonene på skjermen.
      Instrumentpanelet begynner å hente innlegg fra Facebook-siden.