Legge til en Twitter-feed

Twitter-appen viser en sanntidsfeed med tvitringer fra en Twitter-konto, en Twitter-emneknagg eller begge deler. Twitter-appen bruker emneknagger eller brukerkontoer til å hente innlegg til feeden. Hvis du for eksempel legger til Twitter-emneknaggen #kone, vises alle tvitringer med denne emneknaggen i feeden. Nye innlegg vises nesten umiddelbart. Feeden viser bare offentlige innlegg. Innlegg fra private profiler vises ikke i feeden.

Twitter-feeden viser maksimalt de 50 siste tvitringene. Twitter-appen henter bare elementer fra de siste sju dagene og fjerner tidligere innlegg.

Velg en skjermgruppe og aktiver appen før du følger denne fremgangsmåten. Vil du vite mer, kan du se KONE Content Manager og Aktivere apper.

• 1.
      Oppgi brukernavnet for Twitter-kontoen i feltet for å legge til kontoer.
      Klikk på Legg til.
      Oppgi en emneknagg i feltet for å legge til emneknagger.
      Klikk på Legg til.