Filtrere innlegg fra sosiale medier

Følgende filtre for sosiale medier (Facebook, Twitter eller Instagram) er tilgjengelige:
    • manuell godkjenning
    • automatisk filtrering
    • 1
      Klikk på Innstillinger i feeden du vil filtrere.
    • 2
      Aktiver de ønskede filtrene.
      De følgende avsnittene beskriver hvordan filtrene fungerer.

Forhåndsgodkjenning: manuell godkjenning

Du må forhåndsgodkjenne hvert innlegg manuelt før det vises på skjermen.
    Når forhåndsgodkjenning er på, vises kolonnen Needs Approval (Må godkjennes) i visningen for innlegg fra sosiale medier. Du kan gjøre følgende for hvert innlegg:
    • godkjenne det
    • avvise det
    • slette innlegget og utestenge brukeren
    • i
      Merk: Manuell forhåndsgodkjenning hindrer oppdatering i sanntid av innlegg fra sosiale medier.

Forhåndsgodkjenning: automatisk godkjenning

Innlegg fra den tilknyttede kontoen hopper over godkjenningskøen og vises på skjermen i sanntid.
    Du må fremdeles godkjenne alle innlegg fra eksterne brukere manuelt.

Bannefiltre: automatisk filtrering

Bannefilteret skanner automatisk brukernes innlegg eller kommentarer etter hvert som de publiseres, og endrer eller sensurerer bestemte ord eller fraser automatisk.
    Velg mellom følgende nivåer:
    • Strict (Strengt)
      Filtrerer bort alt av banning og negative ytringer. Dette er en familievennlig innstilling.
    • Medium filtering (Middels)
      Filtrerer bare bort de verste uanstendigheter, for eksempel rasistiske ord og fraser, men viser mindre støtende skjellsord. Denne innstillingen egner seg for voksne.
    • Off (Av)
      Dette alternativet slår av all automatisk filtrering, slik at alt innhold vises i sanntid på skjermen. KONE anbefaler ikke at du slår av all automatisk filtrering.