Legge til og administrere nyhetsappen News 2.0

Nyhetsappen News 2.0 viser nyheter fra populære nyhetsorganisasjoner og bransjenettsteder eller fra dine egne skreddersydde RSS-feeder.

Du kan bruke feeder fra en hvilken som helst kilde, men vær obs på at enkelte innholdsleverandører har vilkår og betingelser som du må følge. Velg en skjermgruppe og aktiver appen før du følger denne fremgangsmåten.

Vil du vite mer, kan du se KONE Content Manager og Aktivere apper.

Legge til en feed fra feedbiblioteket

• 1.
      Klikk på Populære feeder.
    • 2.
      Klikk på plusstegnet ved siden av navnet på feeden du vil legge til på skjermen.

Legge til en egendefinert feed

• 1.
      Klikk på Legg til en feed.
    • 2.
      Oppgi nettadressen til RSS-feeden i URL-feltet.
    • 3.
      Klikk på Test feed for å sjekke at du har oppgitt en gyldig feed.
    • 4.
      Skriv en beskrivelse av feeden i feltet for tittelbeskrivelse.
    • 5.
      Juster visningsalternativene med avmerkingsboksene:
      • Avmerkingsboksen Show Feed Title (Vis feedtittel) styrer om tittelen vises på skjermen.
      • Avmerkingsboksen Show Article Date (Vis artikkeldato) styrer om artikkeldatoen vises på skjermen.
      • Avmerkingsboksen Show Only Feed Posts from Last Day (Vis bare feedinnlegg fra siste dag) styrer i hvor mange dager nyhetene vises på skjermen.
      • Alternativknappene Show Full Story Link (Vis kobling til hele artikkelen) styrer om det vises en nettadresse eller QR-kode med kobling til hele nyhetsartikkelen.
    • 6.
      Velg et oppsett for feeden.
      Du kan bruke et standardtema eller lage ditt eget ved å klikke på plusstegnet under Custom Themes (Egendefinerte tema).