Administrere Facebook, Instagram og Twitter

Legg til en Facebook-side eller en Instagram- eller Twitter-feed før du følger disse fremgangsmåtene.
    • i
      Merk: Det vises ikke noe på skjermen hvis det ikke er noen nye innlegg de siste sju dagene.

Administrere innlegg

• 1.
      Klikk på Manage Posts (Administrer innlegg) for å se innleggene dine.
      Kolonnen Live Posts (Innlegg i sanntid) viser alle nåværende innlegg i feeden.
    • 2.
      Klikk på hjerteikonet for å merke et innlegg som favoritt.
    • 3.
      Klikk på søppelbøtteikonet for å slette et innlegg.
    • 4.
      Klikk på ikonet med tre prikker for å se innlegget på det opprinnelige nettstedet.
      Denne funksjonen er bare tilgjengelig for Instagram- og Twitter-appene.

Utestenge brukere

• 1.
      Klikk på Manage Posts (Administrer innlegg) for å se innleggene dine.
      Kolonnen Live Posts (Innlegg i sanntid) viser alle nåværende innlegg i feeden.
    • 2.
      Velg ikonet med tre prikker -> Utesteng.
      Utestenging er bare tilgjengelig for Instagram- og Twitter-appene.
      Innleggene til utestengte brukere vises ikke på skjermene.

Oppheve utestenging av brukere

• 1.
      Klikk på Banned users (Utestengte brukere) på siden der du administrerer innlegg.
      Koblingen vises bare hvis du har utestengt minst én bruker.
      Det vises en liste over alle utestengte brukere av alle sosiale nettverk og koblinger til profilene deres.
    • 2.
      Klikk på Unban (Opphev utestenging) for å fjerne en bruker fra listen over utestengte brukere.

Forhåndsgodkjenne innlegg før de vises

Du kan bestemme hva som vises, ved hjelp av forhåndsgodkjenning og bannefiltrene.
    • 1.
      Klikk på Innstillinger.
    • 2.
      Slå på Forhåndsgodkjenning.
      Innleggene for feeden vises i kolonnen Needs Approval (Må godkjennes) før de vises på skjermene.
      Klikk på innleggets hakemerke for å godkjenne det og vise det på skjermene.
    • 3.
      Klikk på innleggets hakemerke for å godkjenne det og vise det på skjermene.
      Vil du vite mer om filtrering av innhold, kan du se Filtrere innlegg fra sosiale medier.

Tilpasse Facebook-innhold

• 1.
      Klikk på Innstillinger.
    • 2.
      I delen Image Formatting (Bildeformatering) kan du gjøre følgende:
      • sette bildeformatet i et innlegg til Contain (Begrens) eller Cover (Dekk)
      • vise eller skjule ikonet for sosiale nettverk
      • aktivere eller deaktivere handlingsskjermbildet
    • 3.
      Bruk delen for tilpasning av oppsett til å konfigurere hvordan bildene vises på skjermen:
      • bildets størrelse
      • oppsettet av medieinnholdet og omrisset til bildene
      • bildenes visningshastighet
    • 4.
      Bruk handlingsskjermbildet til å gjøre følgende:
      • konfigurere en skreddersydd melding for skjermen
      • laste opp din egen logo
    • 5.
      Bruk Style Your Wall (Tilpass veggen) til å endre eller slette egendefinerte tema:
      • Hold markøren over et tidligere opprettet egendefinert tema, og klikk på Endre eller Slett.
      • Hvis du ikke har noen egendefinerte tema, kan du endre et eksisterende standardtema ved å holde markøren over det og klikke på Endre tema.