Aktivere apper

• 1
      Velg skjermgruppen du vil at appen skal være tilknyttet, ved å klikke på Skjermgrupper -> <navnet på en skjermgruppe>.
    • 2
      Klikk på Apper, og velg appen du vil aktivere.
      Klikk på Apper -> Flere apper for å se andre tilgjengelige apper.
    • i
      Merk: Du ser bare apper som er aktivert med det nåværende lisensnivået ditt. Kontakt KONE for å oppgradere lisensen.
    • 3
      Legg til innhold i appens innholdsbibliotek.
      Innholdet og innstillingene avhenger av den valgte appen.
    • 4
      Velg når innholdet er aktivt.
    • 5
      Velg skjermgruppene der du vil at innholdet skal vises.
      Hvis du ikke velger noen skjermgrupper, vises ikke innholdet noe sted, men lagres for senere tilgang.
      Klikk på Lagre endringer.
      Innholdet vises på de valgte skjermene.

Relaterte emner