Administrere appvisningsintervaller

Hvis du har flere apper som viser innhold, kan du velge appenes respektive visningsintervaller i prosent.
    • 1.
      Velg Skjermer -> <navnet på en skjermgruppe>.
    • 2.
      Dra glidebryteren App frequencies (Appfrekvenser) for å stille inn visningsintervallet for hver app.
      Eksempel: Hvis du har fire apper som alle er satt til 25 %, vises hver app i totalt 15 minutter per time, og det byttes app hvert 90. sekund.
    • 3.
      Klikk på Lagre.
    Som standard vises hver app i 90 sekunder før det byttes til neste app. Du kan justere varigheten som følger:
      Velg Skjermgrupper -> <navnet på en skjermgruppe>.
      Klikk på et appikon i Dynamic App Playlist.
      Klikk Skjermer.
      Klikk for å åpne fanen Tidsplan.
      Justere Varighet (tid i sekunder).