Administrere skjerminnstillinger og språk

• 1.
    • 2.
      Bruk innstillingspanelet til å justere skjerminnstillingene.
      Følgende alternativer er tilgjengelige:
      • a.
        Overganger
        Styrer hvordan skjermen går fra apper til lysbilder og omvendt i apper.
      • i
        Merk: Hvor jevn overgangen er, avhenger av innholdet.
      • b.
        Språk
        Styrer språket i værappen, TripAdvisor-appen og apper for sosiale medier, for eksempel grensesnittekst som «Del nå!».
      • c.
        Skjermretning
        KONE definerer skjermretningen under installasjonen. Skjermene påvirkes ikke av å endre denne innstillingen senere.
      • d.
        Lyd
        Skjermene støtter ikke lyd. Skjermene påvirkes ikke av å endre denne innstillingen.
      • e.
        Skjermtype
        KONE definerer skjermtypen under installasjonen. Skjermene påvirkes ikke av å endre denne innstillingen senere.
    • 3.
      Klikk på Lagre.
    • 4.
      Klikk på Manage operating hours (Administrer driftstid) for å stille inn skjermgruppens driftstid.
      Skjermbildet for driftstid vises.
      Still inn driftstiden.
      Systemet slår automatisk av skjermene utenfor driftstiden.
      Klikk på Lagre tid.