Legge til og administrere meldingsappen

Med meldingsappen kan du laste opp tilpassbare meldinger som skal vises på skjermene. Du kan opprette flere meldinger som vises vekselvis på skjermene.
    • i
      Merk: Hvis du har KONE Residential Flow i bygningen din, kan du sende de samme meldingene til KONE Flow-mobilappbrukerne.
    Velg en skjermgruppe og aktiver appen før du følger disse fremgangsmåtene. Vil du vite mer, kan du se KONE Content Manager og Aktivere apper.
    • 1
      Klikk på Add Message (Legg til melding) for å opprette en ny melding.
      Endringsskjermbildet vises.
    • 2
      Bruk endringsskjermbildet til å skrive meldingen og tilpasse oppsettet.
      • i
        Merk: Avsender- og meldingstittelfeltene er obligatoriske og vises på skjermene sammen med meldingen.
        Meldingen kan inneholde e-post- og internett-koblinger som gjengis som hyperkoblinger for KONE Flow-brukere.
    • 3
      Klikk på Lagre.
      Skjermgruppevalg og planleggingsvindu vises.
    • 4
      Velg skjermgruppene hvor meldingen skal publiseres.
      Hvis du ikke velger noen gruppe, vises meldingen ikke hvor som helst, men lagres i meldingsbiblioteket ditt for senere bruk.
    • 5
      Klikk på Lagre endringer for å publisere meldingen.
      Meldingen vises på bygnings- og heiseskjermene, men er ennå ikke sendt til KONE Flow-brukere.
    • 6
      Klikk på Mine meldinger for å se meldingene knyttet til en enkelt skjermgruppe.
      Du kan klikke på skjermgruppeikonet per melding for å slå meldingen på eller av.
      • i
        Tips: Hvis du ikke ser meldingen din, klikker du på Melding / <navn på visningsgruppe> -> Bibliotek for å vise alle meldinger i biblioteket ditt. Meldinger som ikke er tilknyttet noen skjerm eller mobilgruppe, er bare synlige i biblioteklisten.
    • 7
      Hvis du har KONE Residential Flow, kan du sende den samme meldingen også til KONE Flow-brukere.
      • Klikk på mobilgruppeikonet per melding for å sende meldingen til KONE Flow-brukere.
        Valgvinduet for meldingsgruppe vises.
      • Velg mobilmeldingsgruppene der du vil sende meldingen.
      • Klikk på Lagre.
        KONE Flow-brukere tilknyttet displaygruppen mottar meldingen.
      • i
        Merk: Hvis du ikke velger noen mobilmeldingsgruppe(r), fjernes allerede sendte meldinger fra de tilknyttede KONE Flow-brukerne.
    • 8
      Klikk på søppelbøtteikonet for å slette gamle meldinger.
      • i
        Merk: Sletting fjerner også meldingen fra KONE Flow-brukere. Hvis du endrer en melding, forsvinner den gamle meldingen fra KONE Flow-brukere.
        De mottar meldingen som er endret, som en ny melding.