Legge til og administrere værappen

Værappen viser været lokalt og en værmelding for de fire neste dagene.

Velg en skjermgruppe og aktiver appen før du følger denne fremgangsmåten. Vil du vite mer, kan du se KONE Content Manager og Aktivere apper.

• 1.
      Oppgi et sted eller postnummer i feltet for sted eller postnummer.
    • 2.
      Velg ønsket sted på rullegardinmenyen.
    • 3.
      Oppgi navnet på stedet i feltet for stedsnavn.
    • 4.
      Velg om du vil vise temperaturen i fahrenheit eller celsius.
    • 5.
      Bruk veksleren til å aktivere eller deaktivere at bakgrunnsfargen skal matche været.
    • 6.
      Klikk på Lagre.
    • 7.
      Velg skjermgruppen som dette værstedet skal distribueres til.
    • 8.
      Klikk på Lagre endringer.
      Været vises på de aktuelle skjermene.
    • 9.
      Hvis du vil se værsteder for en bestemt skjermgruppe, velger du skjermgruppen ved hjelp av rullegardinmenyen for biblioteket.
    • 10.
      Klikk på Skjermgrupper for å se eller endre hvilke skjermgrupper et værsted er distribuert til for øyeblikket.