KONE Information

KONE Content Manager

KONE Content Manager består av følgende komponenter:
    • Skjermer
      Skjermer er enheter for strømming av innhold som er installert i inngangspartiet (KONE MediaPlayer) eller i selve heisen (KONE MediaScreen).
    • Skjermgrupper
      Hver skjermgruppe er programmert til å vise innhold på skjermen eller skjermene som er tilknyttet gruppen. Alle skjermer i en skjermgruppe viser det samme innholdet.
    • Apper
      Innholdet ditt er organisert i apper som viser forskjellige typer innhold. Velg en skjermgruppe for å aktivere en app i denne skjermgruppen.

Vil du vite mer om konseptene og stedsarkitekturen, kan du se Oversikt over sted med KONE Information 300.

Velge og administrere skjermgrupper

• 1
      Velg en skjermgruppe ved å klikke på Skjermgrupper -> <navnet på en skjermgruppe>.
      Dette viser innstillingssiden med appene som for øyeblikket er aktivert for den valgte skjermgruppen.
    • 2
      Se på og legg til innhold i skjermgruppen.

Velge og administrere apper

Velg en skjermgruppe før du følger denne fremgangsmåten.
    • 1
      Klikk for å velge en app som er aktivert for øyeblikket.
      Dette viser innstillings- og innholdsbiblioteksiden for den valgte appen.
    • 2
      Klikk på Apper -> Flere apper for å se andre tilgjengelige apper.
      Klikk på en hvilken som helst app for å administrere appens innstillinger og innhold.
      • i
        Merk: Du ser bare apper som er aktivert med det nåværende lisensnivået ditt. Kontakt KONE for å oppgradere lisensen.

Administrere appinnhold

Velg en skjermgruppe og en app før du følger denne fremgangsmåten.
    • 1
      Konfigurer appinnholdet ved hjelp av innstillings- og innholdsbiblioteksiden for den valgte appen.
      • a)
        Distribuer appen til de ønskede skjermgruppene.
      • b)
        Klikk på Skjermgrupper.
      • c)
        Bruk plusstegnene til å distribuere appen til en skjermgruppe.

Administrere Min konto

Siden Min konto viser alle administratorer for instrumentpanelet og lar deg endre passordet ditt og andre innstillinger.
      Klikk på avataren din -> Min konto.
      Endre passordet ditt eller andre innstillinger etter behov.

Relaterte emner