Brukeropplevelsen

KONE Residential Flow er en avansert personflytløsning som gjør livet lettere for boligeiere og leieboere. Dette gjøres ved å bruke mobil- og skyteknologi til å knytte sammen bygningens dører, heiser, informasjonskanaler og porttelefon via den brukervennlige KONE Flow-appen. I tillegg kan RFID-nøkkelbrikker, og selvsagt bygningens tradisjonelle nøkler, brukes til å åpne dører.

Komme i gang (administrator)

Kone residential flow administrator

Komme i gang (hovedbrukere)

Kone residential flow main users
    • 1.
      Installer KONE Flow på smarttelefonen.
    • 2.
      Registrer deg ved hjelp av invitasjons-e-posten du fikk av bygningsadministratoren, og innfør deg selv.
      • i
        Merk: Hvis du ikke bor i leiligheten (er utleier), fjerner du adgang du ikke trenger (brukere og porttelefon).
    • 3.
      Opprett underbrukere (brukere).
    • 4.
      Gi nøkkelbrikker til underbrukere som trenger dem.
      • i
        Merk: Nøkkelbrikker må aktiveres før bruk.

Komme i gang (underbrukere)

Kone residential flow sub users
    • 1.
      Installer KONE Flow på smarttelefonen.
    • 2.
      Registrer deg ved hjelp av invitasjons-e-posten du fikk av hovedbrukeren eller en underbruker med administratorrettigheter, og innfør deg selv.
    • 3.
      Be hovedbrukeren om en nøkkelbrikke hvis du trenger en.
      Aktiver nøkkelbrikken under innføringen.
    • i
      Merk: Du kan også bruke KONE Residential Flow uten KONE Flow-appen. Vil du vite mer, kan du se Innføre brukere som ikke benytter KONE Flow.

Bruke KONE Residential Flow

Kone residential flow use kone residential flow
      Åpne dører med smarttelefonen.
      Åpne dører med nøkkelbrikken.
      Anrop heisen med smarttelefonen.
      Motta videoanrop fra porttelefonen på smarttelefonen.