Administrere utstyrsinnstillinger

Du kan få oversikt over alt utstyret som er installert på området, og administrere det under STEDSINNSTILLINGER.
    • i
      Merk: Du kan administrere innstillingene for utstyr på stedet som er delt fra et annet sted, under stedet der utstyret opprinnelig ble installert.

Se utstyret

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk på STEDSINNSTILLINGER.
      Delen Utstyr på stedet viser en liste over alt utstyret som er installert på stedet.

Endre navn på utstyr

• 1.
      Klikk på utstyret du vil endre navn på.
      Utstyret kan være en heis, en porttelefon eller en porttelefon med adgang.
    • 2.
      Klikk på ENDRE NAVN.
    • 3.
      Endre navnet.
      • i
        Merk: Det nye navnet vises i KONE Flow-appen til alle brukerne. Pass på at du bruker et navn som gjør det enkelt å finne adgangspunktet, for eksempel en sykkelbod eller en garasje.
    • 4.
      Klikk på ENDRE NAVN.

Endre kontaktnavn i en porttelefon

• 1.
      Klikk på utstyret med kontaktnavnene du vil endre.
      Utstyret kan være en porttelefon eller en porttelefon med adgang.
    • 2.
      Klikk på ADMINISTRER KONTAKTER.
    • 3.
      Klikk på ENDRE NAVN for kontaktnavnet du vil endre.
    • 4.
      Endre kontaktnavnet.
    • 5.
      Klikk på ENDRE NAVN.

Administrere PIN-koder

Du kan opprette en ny PIN-kode eller endre den eksisterende for en porttelefon med adgang.
    • 1.
      Klikk på en porttelefon med adgang.
    • 2.
      Klikk på ADGANGS-PIN-KODE.
    • 3.
      Slik oppretter du en ny PIN-kode:
      • A.
        Klikk på LEGG TIL NY PIN-KODE.
      • B.
        Oppgi en ny PIN-kode.
      • C.
        Legg inn en beskrivelse for din egen referanse.
      • D.
        Klikk på LAGRE.
      • i
        Merk: Du kan opprette maksimalt fem PIN-koder per adgangsleser.
      Slik endrer du en eksisterende PIN-kode:
      • A.
        Klikk på ENDRE for PIN-koden du vil endre.
      • B.
        Endre PIN-koden eller kodens beskrivelse.
      • C.
        Klikk på LAGRE.
      Slik deaktiverer og sletter du en eksisterende PIN-kode:
      • A.
        Klikk på DEAKTIVER OG SLETT for PIN-koden du vil slette.
      • B.
        Klikk på JA.