Endre heistillatelser

• i
      Merk: Hvis bygningen har to eller flere heiser bak samme inngangsdør, må du bare koble til én heis for brukeren. Hvis du kobler til mange heiser, er automatisk heisanrop deaktivert. Hvis feil heis alltid kommer for å hente brukeren, bytter du den tilkoblede heisen med alternativtastene for anropstjenesten og velger bare én heis.

Endre heistillatelsene til hovedbrukere

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk på BYGNINGSOMRÅDER.
    • 3.
      Klikk for å velge bygningsområdet som underbrukeren tilhører.
    • 4.
      Gå til delen HOVEDBRUKERS TILLATELSER.
    • 5.
      Gå til delen HEISER.
      Alle heisene på stedet vises.
    • 6.
      Tildel tillatelser for hver heis ved hjelp av følgende alternativer:
      • Alltid – brukeren kan anrope heisen for besøkende eller seg selv når de går inn i bygningen
        Det er fremdeles mulig å begrense adgangen til enkelte etasjer selv om dette er aktivert. Denne funksjonen må aktiveres av KONE. Kontakt KONE hvis du vil vite mer.
      • Nei – brukeren kan ikke anrope heisen
    • 7.
      Klikk på LAGRE ENDRINGER.
      • i
        Merk: Det er bare den valgte brukerens tillatelser som blir endret.

Endre heistillatelsene til underbrukere

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk på BYGNINGSOMRÅDER.
    • 3.
      Klikk for å velge bygningsområdet som underbrukeren tilhører.
    • 4.
      Klikk på VIS etter underbrukerens navn i delen AKTIVERTE NØKLER OG TJENESTER.
    • 5.
      Gå til delen HEISER.
      Alle heisene på stedet vises.
    • 6.
      Tildel tillatelser for hver heis ved hjelp av følgende alternativer:
      • Alltid – brukeren kan anrope heisen for besøkende eller seg selv når de går inn i bygningen
        Det er fremdeles mulig å begrense adgangen til enkelte etasjer selv om dette er aktivert. Denne funksjonen må aktiveres av KONE. Kontakt KONE hvis du vil vite mer.
      • Nei – brukeren kan ikke anrope heisen
    • 7.
      Klikk på LAGRE ENDRINGER.
      • i

Merk: Det er bare den valgte brukerens tillatelser som blir endret.

Endre heistillatelsene til administrerte brukere

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk på ADMINISTRERTE BRUKERE.
    • 3.
      Klikk for å velge en administrert bruker.
    • 4.
      Gå til delen HEISER.
      Alle heisene på stedet vises.
    • 5.
      Tildel tillatelser for hver heis ved hjelp av følgende alternativer:
      • Alltid – brukeren kan anrope heisen for besøkende eller seg selv når de går inn i bygningen
        Det er fremdeles mulig å begrense adgangen til enkelte etasjer selv om dette er aktivert. Denne funksjonen må aktiveres av KONE. Kontakt KONE hvis du vil vite mer.
      • Nei – brukeren kan ikke anrope heisen
    • 6.
      Klikk på LAGRE ENDRINGER.
      • i
        Merk: Det er bare den valgte brukerens tillatelser som blir endret.