Administrere administrerte brukere

Legge til administrerte brukere

• 1.
    • 2.
    • 3.
      Klikk på LEGG TIL NY ADMINISTRERT BRUKER.
    • 4.
      Oppgi navnet, e-postadressen og telefonnummeret til den nye brukeren.
      Du kan legge til egne notater i delen Min merknad. Du kan også legge til et profilnavn som du kan bruke til å filtrere brukergrupper.
    • 5.
      Klikk på LAGRE OG FORTSETT.
    • 6.
      Definer den besøkendes tillatelser i delen TILLATELSER.
    • 7.
      Klikk på LAGRE OG SEND INVITASJONS-E-POST.
      Systemet sender en invitasjons-e-post for å innføre brukeren.
      Vil du vite mer om invitasjons-e-poster, kan du se Sende invitasjons-e-poster.

Slette administrerte brukere

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk på ADMINISTRERTE BRUKERE.
    • 3.
      Klikk på brukeren du vil slette.
    • 4.
      Klikk på SLETT BRUKER.
      Det vises en bekreftelsesmelding.
    • 5.
      Klikk på JA
      Det vises en bekreftelsesmelding.

Endre tillatelser og tjenester for administrerte brukere

Vil du vite mer om administrasjon av aktiverte nøkler og tjenester, kan du se Aktivere og slette smarttelefonnøkler og nøkkelbrikker og Aktivere og slette porttelefontjenester.

Vil du vite mer om administrasjon av tillatelser, kan du se Endre adgangstillatelser, Endre heistillatelser og Endre porttelefontillatelser.