Sende invitasjons-e-poster

Sende invitasjons-e-poster til hovedbrukerne

Du kan sende invitasjons-e-poster til én eller flere hovedbrukere samtidig.
    • i
      Merk: Velg hovedbrukertillatelser før du sender invitasjons-e-poster, slik at de riktige tillatelsene blir brukt for hovedbrukerne.
    • 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk for å velge fanen BYGNINGSOMRÅDER.
    • 3.
      Klikk på SEND INVITASJONS-E-POST.
    • 4.
      Slik sender du invitasjons-e-posten:
      • A.
        Gå til delen PÅ E-POST.
      • B.
        Endre innholdet i e-posten om nødvendig.
      • C.
        Velg bygningsområdene som skal motta invitasjons-e-posten.
      • D.
        Klikk på SEND E-POSTER for å sende invitasjons-e-postene.
        Det vises en bekreftelsesmelding.

Sende invitasjons-e-poster til administrerte brukere

Du kan sende invitasjons-e-poster til én eller flere administrerte brukere samtidig.
    • i
      Merk: Velg tillatelser for administrerte brukere før du sender invitasjons-e-poster, slik at de riktige tillatelsene blir brukt for de administrerte brukerne.
    • 1.
      Klikk for å velge fanen ADMINISTRERTE BRUKERE.
    • 2.
      Klikk for å velge brukeren du vil sende invitasjons-e-posten til.
    • 3.
      Klikk på SEND INVITASJONS-E-POST.
    • 4.
      Gå til delen PÅ E-POST.
    • 5.
      Endre innholdet i e-posten om nødvendig.
    • 6.
      Velg de administrerte brukerne som skal motta invitasjons-e-posten.
      Klikk på SEND E-POSTER for å sende invitasjons-e-postene.