Administrere bygningsområder

Legge til et bygningsområde

• i
      Merk: Som standard har KONE allerede lagt til bygningens eksisterende bygningsområder i systemet. Bare legg til et nytt bygningsområde hvis dette området krever at adgangstillatelsene administreres av en annen hovedbruker. Vil du vite mer om hvordan du innfører bygningsområdets hovedbruker, kan du se Innføre flere hovedbrukere.
    • i
      Merk: Angi hovedbrukertillatelser før du sender invitasjons-e-posten, slik at de riktige tillatelsene blir brukt på hovedbrukeren.
    • 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk på BYGNINGSOMRÅDER.
    • 3.
      Klikk på LEGG TIL ETT BYGNINGSOMRÅDE.
    • 4.
      Oppgi bygningsområdets navn, nummer, blokk og etasje.
      Du kan også legge til merknader for din egen referanse i delen Min merknad.
    • 5.
      Oppgi navnet, e-postadressen og telefonnummeret til bygningsområdets hovedbruker.
      Vil du vite mer, kan du se Brukere.
      • i
        Merk: Som standard vises navnet på alle porttelefoner som hovedbrukeren har tillatelse til. Bruk bare etternavn.
    • 6.
      Klikk på LAGRE OG FORTSETT.

Endre innstillingene for bygningsområdet

Slette et bygningsområde

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk på BYGNINGSOMRÅDER.
    • 3.
      Klikk på bygningsområdet du vil slette.
    • 4.
      Klikk på SLETT BYGNINGSOMRÅDE.
      Det vises et bekreftelsesvindu.
    • 5.
      Klikk på JA.
      Det vises en bekreftelsesmelding.
      • i
        Merk: Systemet fjerner også hovedbruker- og underbrukertillatelsene som er tilknyttet det slettede bygningsområdet.