Endre porttelefontillatelser

Endre porttelefontillatelsene til hovedbrukere

• 1.
    • 2.
    • 3.
      Klikk for å velge bygningsområdet som hovedbrukeren tilhører.
    • 4.
      Gå til delen HOVEDBRUKERS TILLATELSER.
    • 5.
      Gå til delen ADGANG OG PORTTELEFON.
      Alle innganger med porttelefon vises.
    • 6.
      Endre porttelefontillatelsene ved hjelp av følgende alternativer:
      • Alltid – brukeren kan motta video- og taleanrop
      • Nei – brukeren kan ikke motta anrop
    • 7.
      Klikk på LAGRE ENDRINGER.
      • i
        Merk: Det er bare den valgte brukerens tillatelser som blir endret.
      • i
        Merk: Porttelefoner som er delt fra et annet adressested, er angitt med et delingsikon ved siden av utstyrets navn.

Endre porttelefontillatelsene til underbrukere

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk på BYGNINGSOMRÅDER.
    • 3.
      Klikk for å velge bygningsområdet som underbrukeren tilhører.
    • 4.
      Klikk på VIS etter underbrukerens navn i delen AKTIVERTE NØKLER OG TJENESTER.
    • 5.
      Gå til delen ADGANG OG PORTTELEFON.
      Alle innganger med porttelefon vises.
    • 6.
      Endre porttelefontillatelsene ved hjelp av følgende alternativer:
      • Alltid – brukeren kan motta video- og taleanrop
      • Nei – brukeren kan ikke motta anrop
    • 7.
      Klikk på LAGRE ENDRINGER.
      • i
        Merk: Det er bare den valgte brukerens tillatelser som blir endret.
      • i
        Merk: Porttelefoner som er delt fra et annet adressested, er angitt med et delingsikon ved siden av utstyrets navn.

Endre porttelefontillatelsene til administrerte brukere

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk på ADMINISTRERTE BRUKERE.
    • 3.
      Klikk for å velge en administrert bruker.
    • 4.
      Gå til delen ADGANG OG PORTTELEFON.
      Alle innganger med porttelefon vises.
    • 5.
      Endre porttelefontillatelsene ved hjelp av følgende alternativer:
      • Alltid – brukeren kan motta video- og taleanrop
      • Nei – brukeren kan ikke motta anrop
    • 6.
      Klikk på LAGRE ENDRINGER.
      Det er bare den valgte brukerens tillatelser som blir endret.
      • i
        Merk: Det er bare den valgte brukerens tillatelser som blir endret.
      • i
        Merk: Porttelefoner som er delt fra et annet adressested, er angitt med et delingsikon ved siden av utstyrets navn.