Endre adgangstillatelser

Endre tillatelsene til hovedbrukere

• 1.
    • 2.
    • 3.
      Klikk for å velge bygningsområdet som hovedbrukeren tilhører.
    • 4.
      Gå til delen HOVEDBRUKERS TILLATELSER.
    • 5.
      Gå til delen ADGANG OG PORTTELEFON.
      Dette viser alle tilgjengelige innganger med adgang og porttelefon.
    • 6.
      Tildel adgangstillatelser.
      Alltid – permanent adgang til døren eller porttelefonen
      Aldri – ingen adgang til døren eller porttelefonen
    • 7.
      Klikk på LAGRE ENDRINGER.
      Det er bare den valgte brukerens tillatelser som blir endret.
    • i
      Merk: Adgangslesere eller porttelefoner som deles fra et annet sted, indikeres med et delingsikon ved siden av navnet på utstyret.

Endre tillatelsene til underbrukere

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk på BYGNINGSOMRÅDER.
    • 3.
      Klikk for å velge bygningsområdet som underbrukeren tilhører.
    • 4.
      Klikk på VIS etter underbrukerens navn i delen AKTIVERTE NØKLER OG TJENESTER.
    • 5.
      Gå til delen ADGANG OG PORTTELEFON.
      Dette viser alle tilgjengelige innganger med adgang og porttelefon.
    • 6.
      Tildel adgangstillatelser.
      Alltid – permanent adgang til døren eller porttelefonen
      Aldri – ingen adgang til døren eller porttelefonen
    • 7.
      Klikk på LAGRE ENDRINGER.
      Det er bare den valgte brukerens tillatelser som blir endret.
    • i
      Merk: Adgangslesere eller porttelefoner som deles fra et annet sted, indikeres med et delingsikon ved siden av navnet på utstyret.

Endre tillatelsene til administrerte brukere

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk på ADMINISTRERTE BRUKERE.
    • 3.
      Klikk for å velge en administrert bruker.
    • 4.
      Gå til delen ADGANG OG PORTTELEFON.
      Dette viser alle tilgjengelige innganger med adgang og porttelefon.
    • 5.
      Tildel adgangstillatelser.
      Alltid – permanent adgang til døren eller porttelefonen
      Aldri – ingen adgang til døren eller porttelefonen
    • 6.
      Klikk på LAGRE ENDRINGER.
      Det er bare den valgte brukerens tillatelser som blir endret.
    • i
      Merk: Adgangslesere eller porttelefoner som deles fra et annet sted, indikeres med et delingsikon ved siden av navnet på utstyret.