Bruke en tillatelsesgruppe på flere bygningsområder eller administrerte brukere

Bruke en tillatelsesgruppe på flere bygningsområder

Før du følger denne fremgangsmåten: Sjekk at det ikke er definert noen hovedbrukere for de aktuelle bygningsområdene ennå. Ellers påvirker de nye tillatelsene de eksisterende tillatelsene til de nåværende hovedbrukerne.
    • 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk for å velge fanen TILLATELSESGRUPPER.
    • 3.
      Finn tillatelsesgruppen du vil bruke, og klikk på BRUK PÅ BYGNINGSOMRÅDER.
    • 4.
      Bruk avmerkingsboksene til å velge bygningsområdene du vil bruke tillatelsesgruppen på.
    • 5.
      Klikk på BRUK TILLATELSESGRUPPE.
      Det vises en bekreftelsesmelding.

Bruke tillatelsesgruppe på flere administrerte brukere

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk for å velge fanen TILLATELSESGRUPPER.
    • 3.
      Finn tillatelsesgruppen du vil bruke, og klikk på BRUK PÅ ADMINISTRERTE BRUKERE.
    • 4.
      Bruk avmerkingsboksene til å velge de administrerte brukerne du vil bruke tillatelsesgruppen på.
      Klikk på BRUK TILLATELSESGRUPPE.