Aktivere og slette smarttelefonnøkler og nøkkelbrikker

Brukere administrerer vanligvis adgangen sin selv. Vil du vite mer, kan du se Brukere.

Administratoren må administrere brukernes adgang i blant annet følgende situasjoner:

• En bruker har ikke smarttelefon eller KONE Flow-appen.
    • Tjenesteleverandører, for eksempel av vedlikeholds- eller renholdstjenester, trenger adgang til stedet.
      Tjenesteleverandører regnes som administrerte brukere.
    • En bruker kan ikke bruke KONE Flow, for eksempel fordi vedkommende har mistet smarttelefonen.
    • i
      Merk: Brukerne må alltid ha med seg de mekaniske nøklene sine i tilfelle de trengs som reserveløsning. KONE Flow er ikke en erstatning for de mekaniske nøklene.
    • 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Gå til der du administrerer adgangstjenestene etter brukertype:
      Hovedbrukere: Klikk på BYGNINGSOMRÅDER -> hovedbrukerens bygningsområde, og gå til delen AKTIVERTE NØKLER OG TJENESTER.
      Underbrukere: Klikk på BYGNINGSOMRÅDER -> underbrukerens bygningsområde -> VIS etter underbrukerens navn.
      Administrerte brukere: Klikk på ADMINISTRERTE BRUKERE -> brukerens navn.
    • 3.
      Slik aktiverer du en ny nøkkelbrikke for en bruker:
      • A.
        Klikk på AKTIVER NY NØKKELBRIKKE i delen AKTIVERTE NØKLER OG TJENESTER.
      • B.
        Oppgi nøkkelbrikkens serienummer.
        Serienummeret står på nøkkelbrikken.
      • C.
        Klikk på AKTIVER.
    • 4.
      Slik deaktiverer og sletter du en eksisterende nøkkelbrikke:
      • A.
        Finn nøkkelen du vil deaktivere og slette, i delen AKTIVERTE NØKLER OG TJENESTER.
      • B.
        Klikk på DEAKTIVER OG SLETT.
        Det vises en bekreftelsesmelding.
      • C.
        Klikk på JA.
    • 5.
      Slik deaktiverer du en smarttelefonnøkkel:
      • A.
        Finn nøkkelen du vil deaktivere og slette, i delen AKTIVERTE NØKLER OG TJENESTER.
      • B.
        Klikk på DEAKTIVER OG SLETT.
        Det vises en bekreftelsesmelding.
      • C.
        Klikk på JA.