Innføre flere hovedbrukere

Du kan innføre flere hovedbrukere for flere bygningsområder ved å bruke et Excel-ark.

• 1.
      Logg deg på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klikk for å velge fanen BYGNINGSOMRÅDER.
    • 3.
      Klikk på IMPORTER HOVEDBRUKERE.
    • 4.
      Klikk på EKSPORTER, og lagre filen lokalt.
      KONE Flow Manager eksporterer en Excel-fil med en liste over alle bygningsområdene, men uten informasjon om hovedbrukere.
    • 5.
      Åpne den eksporterte Excel-filen.
      • i
        Merk: Ikke lukk KONE Flow Manager.
    • 6.
      Fyll ut alle kolonnene relatert til hovedbrukeren.

Excel-filen inneholder følgende kolonner:

• Bygningsområde – forhåndsutfylt bygningsområdenavn
      • Nummer – forhåndsutfylt bygningsområdenummer hvis tilgjengelig
      • Blokk – forhåndsutfylt blokknummer hvis tilgjengelig
      • Navn – hovedbrukerens navn (bare etternavn, brukes automatisk som navnet som vises i porttelefonen)
      • E-post – hovedbrukerens e-postadresse
      • Landskode – landskoden til hovedbrukerens telefonnummer, inkludert plusstegnet (+), for eksempel Finland: +358
      • Telefonnummer – hovedbrukerens telefonnummer
    • 7.
      Lagre Excel-filen.
    • 8.
      Klikk på IMPORTER i KONE Flow Manager.
    • 9.
      Velg Excel-filen du fylte ut, og klikk på ÅPNE for å starte importen.
      KONE Flow Manager validerer de importerte dataene.
      Klikk på OK for å fullføre importen.