Brukeropplevelsen

KONE Residential Flow er en avansert personflytløsning som gjør livet lettere for boligeiere og leieboere. Dette gjøres ved å bruke mobil- og skyteknologi til å knytte sammen bygningens dører, heiser, informasjonskanaler og porttelefon via den brukervennlige KONE Flow-appen. I tillegg kan RFID-nøkkelbrikker, og selvsagt bygningens tradisjonelle nøkler, brukes til å åpne dører.

img_Get_started_admin

Komme i gang (administrator)

1. Logg deg på KONE Flow Manager.
    2. Opprett hovedbrukere.
    3. Opprett administrerte brukere (valgfritt).
    4. Send invitasjons-e-poster.
    5. Innfør brukere som ikke benytter KONE Flow.
    6. Administrer endringer etter behov.
    img_Get_started_main_user

Komme i gang (hovedbrukere)

1. Installer KONE Flow på smarttelefonen.
    2. Registrer deg ved hjelp av invitasjons-e-posten du fikk av bygningsadministratoren, og innfør deg selv.
      Merk: Hvis du ikke bor i leiligheten (er utleier), fjerner du adgang du ikke trenger (brukere og porttelefon).
    3. Opprett underbrukere (brukere).
    4. Gi nøkkelbrikker til underbrukere som trenger dem.
      Merk: Nøkkelbrikker må aktiveres før bruk.
    img_Get_started_residents_and_visitors

Komme i gang (underbrukere)

1. Installer KONE Flow på smarttelefonen.
    2. Registrer deg ved hjelp av invitasjons-e-posten du fikk av hovedbrukeren eller en underbruker med administratorrettigheter, og innfør deg selv.
    3. Be hovedbrukeren om en nøkkelbrikke hvis du trenger en.
      Aktiver nøkkelbrikken under innføringen.

Merk: Du kan også bruke KONE Residential Flow uten KONE Flow-appen. Vil du vite mer, kan du se Bruke KONE Residential Flow uten smarttelefon.

img_Use_KONE_Flow

Bruke KONE Residential Flow

1. Åpne dører med smarttelefonen.
    2. Åpne dører med nøkkelbrikken.
    3. Anrop heisen med smarttelefonen.
    4. Motta videoanrop fra porttelefonen på smarttelefonen.