Innføre som underbruker

Dette emnet er beregnet på underbrukere, altså brukere som ikke er leilighetenes hovedbrukere i KONE Residential Flow.

Innføringen fullfører konfigureringen av KONE Residential Flow.

1. Åpne invitasjons-e-posten.
      En invitasjons-e-post ble sendt til deg av hovedbrukeren i KONE Residential Flow. Når du ser etter e-posten, må du søke etter «KONE Flow» og sjekke søppelpostmappen din. Hvis du ikke finner invitasjons-e-posten, kontakter du hovedbrukeren.
      Merk: Hvis du allerede bruker KONE Flow, legges bygningsområdet til i kontoen din automatisk, og du kan hoppe over følgende trinn.
    2. Følg aktiveringskoblingen i invitasjons-e-posten, og velg et passord for kontoen på nettsiden.
    3. Les personvernerklæringen og vilkårene, og hak av for å godta dem.
    4. Åpne KONE Flow.
    5. Logg deg på med e-postadresse og passord.
    6. Fullfør konfigureringsveiviseren:

Merk: Trinnene i veiviseren avhenger av funksjonene som er tilgjengelige for deg.

a) Registrer smarttelefonen som skal brukes som nøkkel til å åpne dører.

b) Registrer nøkkelbrikken ved å oppgi nøkkelbrikkens navn og serienummer.
      Du kan også skanne QR-koden på nøkkelbrikken.

c) Koble smarttelefonen til porttelefonen.
      Hvis du har funksjonen for å motta porttelefonanrop, legges navneplaten din automatisk til i porttelefonen. Du kan endre eller slette navneplaten i Porttelefon -> NAVNEPLATE.

d) Trykk på LA OSS STARTE.
      Du er klar til å bruke KONE Residential Flow.

Merk: Som underbruker er det hovedbrukeren som administrerer tillatelsene dine. Hovedbrukeren er den som gav deg invitasjons-e-posten, vanligvis noen i familien din eller utleieren.