Innføre som hovedbruker som ikke bor i eller bruker bygningsområdet

Dette emnet er beregnet på brukere som ikke bor i eller bruker leiligheten eller bygningsområdet de eier. Du kan for eksempel være en utleier som bor et annet sted, men samtidig er hovedbrukeren for KONE Residential Flow for beboerne i din leilighet.

Innføringen fullfører konfigureringen av KONE Residential Flow.

1. Åpne invitasjons-e-posten.
      En invitasjons-e-post ble sendt til deg av administratoren i KONE Residential Flow. Når du ser etter e-posten, må du søke etter «KONE Flow» og sjekke søppelpostmappen din. Hvis du ikke finner invitasjons-e-posten, kontakter du administratoren.
      Merk: Hvis du allerede bruker KONE Flow, legges bygningsområdet til i kontoen din automatisk, og du kan hoppe over å konfigurere kontoen og fortsette å konfigurere adgang.
    2. Følg aktiveringskoblingen i invitasjons-e-posten, og velg et passord for kontoen på nettsiden.
    3. Les personvernerklæringen og vilkårene, og hak av for å godta dem.
    4. Åpne KONE Flow.
    5. Logg deg på med e-postadresse og passord.
    6. Du kan eventuelt registrere nøkkelbrikken din ved å oppgi nøkkelbrikkens navn og serienummer.
      Du kan også skanne QR-koden på nøkkelbrikken.
      Til slutt i veiviseren vises funksjonene som er konfigurert.
    7. Trykk på LA OSS STARTE.
      Du er klar til å bruke KONE Residential Flow.
    8. Hvis du bare vil legge til underbrukere og ikke selv bruke appen til adgang og porttelefonanrop med video, kan du fjerne adgang og porttelefonanrop i Brukere og porttelefon -> NAVNEPLATE.
    9. Trykk på Brukere.
      På siden Brukere kan du administrere kontoene til leieboerne dine.
    10. Gi administratorrettigheter til leieboeren din, inkludert alle tillatelser for dører og porttelefon.
      Vil du vite mer, kan du se Administrere brukeres adgang.

Merk: Som hovedbruker er du ansvarlig for å administrere brukere og deres adgang til bygningsområdene dine.

Merk: Administratoren har rettighetene som trengs for å administrere tillatelsene dine. Hvis administratoren sletter profilen din, slettes også alle brukere og besøkende som du har opprettet.