Registrere seg for KONE Flow

1. Be bygningsforvalteren eller hovedbrukeren om å legge deg til i et KONE Residential Flow-bygningsområde.
      Etter at du er lagt til i et bygningsområde, får du tilsendt en invitasjons-e-post av systemet.
    2. Åpne invitasjons-e-posten i e-postkontoen du har oppgitt.
      Merk: Sjekk søppelpostmappen hvis du ikke finner e-posten i innboksen.
    3. Åpne aktiveringskoblingen for å opprette et passord.
    4. Les personvernerklæringen, vilkårene og betingelsene, og merk av i avmerkingsboksen for å godta dem.
    5. Logg deg på KONE Flow med kontoen din.