Laste ned og installere KONE Flow-appen

Når du bruker KONE Residential Flow med KONE Flow, må du la KONE Flow kjøre i bakgrunnen. Den trenger ikke å være åpen på skjermen til smarttelefonen, men ikke logg av eller bevisst slå den av fra bakgrunnen.

• Merk: Du må ha iOS 12 eller nyere for å kjøre KONE Flow. Full kompatibilitet er ikke garantert på tidligere operativsystemer. Vil du vite mer om hvordan du sjekker smarttelefonens operativsystemversjon, eller hvordan du bruker App Store, kan du se smarttelefonens brukerhåndbok.

1. Åpne App Store.
      2. Last ned og installer KONE Flow.

Språket til KONE Flow følger språkinnstillingen til smarttelefonens operativsystem som standard, men du kan justere språket i innstillingene til operativsystemet under KONE Flow.

• Merk: Du må ha Android 8.X eller nyere og Bluetooth 4.0 eller nyere for å kjøre KONE Flow. Full kompatibilitet er ikke garantert på tidligere operativsystemer. Vil du vite mer om hvordan du sjekker smarttelefonens operativsystemversjon og Bluetooth-versjon, eller hvordan du bruker Google Play, kan du se smarttelefonens brukerhåndbok.

1. Åpne Google Play.
      2. Last ned og installer KONE Flow.

Språket i KONE Flow avhenger av språkinnstillingen i smarttelefonens operativsystem.

Noen Android-smarttelefoner bruker batterisparingsmetoder som gjør at KONE Flow ikke svarer på døråpning, videoanrop og lignende funksjoner. På samme måte krever noen Android-smarttelefoner at posisjonsinnstillinger er aktivert.

Vil du vite mer om hvordan du optimaliserer Android-smarttelefoner, kan du se Optimalisere Android-innstillinger.