Åpne dører med nøkkelbrikke

Før du gjør dette: Aktiver nøkkelbrikken din. Vil du vite mer, kan du se Administrere smarttelefonnøkler og nøkkelbrikker.

1. Hold nøkkelbrikken nær dørens adgangsleser.
      Leseren lyser grønt.
    2. Åpne døren.

Døren åpnes ikke

Hvis du ikke får adgang, prøver du på nytt. Hvis du nektes adgang flere ganger, sjekker du i KONE Flow at nøkkelbrikken er aktivert, og at du har adgangstillatelse til døren. Hvis du ikke bruker KONE Flow, eller hvis det ikke hjelper å sjekke i KONE Flow, kontakter du administratoren.

Merk: Ha alltid med deg den mekaniske nøkkelen i tilfelle den trengs som reserveløsning. KONE Flow er ikke en erstatning for den mekaniske nøkkelen din.

1. Åpne KONE Flow.
    2. Trykk på Brukere.
    3. Finn din egen konto, som er merket med (Meg).
    4. Sjekk at du har adgangstillatelse til døren, i delen ADGANG.
    5. Sjekk at nøkkelbrikkens serienummer er riktig, i delen FUNKSJONER -> NØKKELBRIKKE.
      Hvis ikke registrerer du nøkkelbrikkens serienummer.
      Vil du vite mer, kan du se Administrere smarttelefonnøkler, nøkkelbrikker og nøkkelkoder.

Merk: Som standard foretar systemet et automatisk heisanrop til din egen etasje når du åpner døren med en nøkkelbrikke. Vil du vite mer om hvordan du endrer din egen etasje for automatiske heisanrop, kan du se Endre din egen etasje for automatiske heisanrop.

Vil du vite mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer automatiske heisanrop, kan du se Aktivere automatiske heisanrop for deg selv eller besøkende. Hvis du ikke bruker KONE Flow, kontakter du hovedbrukeren eller administratoren for å aktivere eller deaktivere automatiske heisanrop for nøkkelbrikken.