Aktivere automatiske heisanrop for deg selv eller besøkende

Du kan konfigurere heisen til å hente deg og dine besøkende automatisk når smarttelefonnøkkel, nøkkelbrikke, nøkkelkode eller porttelefonanrop brukes til å få adgang til bygningen.

1. Åpne KONE Flow.
    2. Trykk på kontoikonet øverst til venstre i KONE Flow.
    3. Velg stedet du vil endre, under STEDER.
    4. Konfigurer følgende innstillinger under HEISINNSTILLINGER:
      • Vekslebryteren Anrop heisen når jeg går inn i bygningen aktiverer eller deaktiverer automatiske heisanrop når du går inn i bygningen.
      • Vekslebryteren Anrop heisen automatisk for besøkende (porttelefon) aktiverer eller deaktiverer automatiske heisanrop for besøkende når du åpner døren for dem under et porttelefonanrop.