Ta og administrere porttelefonbilder

Porttelefonen har et kamera som brukes til å ta bilder av de besøkende. Du kan ta og administrere bildene med KONE Flow. Du kan ta bilder under videoanrop og aktivere eller deaktivere automatiske bilder av besøkende med tapte anrop.

Merk: Automatiske bilder av besøkende med tapte anrop er ikke tilgjengelig for Apple-brukere (støttes ikke av iOS).

Ta bilde under et videoanrop

1. Trykk på kameraikonet for å ta et bilde.
      Kameraikonet vises i vinduet med anropsvarselet før du svarer, og under anropet.
    2. Hvis du blir bedt om det, gir du KONE Flow tilgang til bildegalleriet.

Aktivere eller deaktivere automatiske bilder av besøkende med tapte anrop

Du kan konfigurere porttelefonen til automatisk å ta bilde av alle besøkende med tapte anrop. Denne funksjonen er aktivert som standard.

1. Åpne KONE Flow.
    2. Trykk på kontoikonet øverst til venstre i KONE Flow.
    3. Trykk på stedet du vil endre, under STEDER.
    4. Aktiver eller deaktiver Lagre bilde av besøkende med tapte anrop med vekslebryteren under PORTTELEFONINNSTILLINGER.

Administrere porttelefonbilder

Bildene er tilgjengelige i KONE Flow.

1. Åpne KONE Flow.
    2. Trykk på Porttelefon.
    3. Åpne delen PORTTELEFONLOGG.
      Porttelefonen logger alle anrop fra besøkende og lagrer bildene per anrop.
    4. Trykk på et bilde for å forstørre det.
    5. Trykk på søppelbøtteikonet for å slette bildet.
    6. Trykk på delingsikonet for å dele bildet.