Komme i gang

• Mobilenheten må oppfylle følgende minimumskrav for å bruke KONE Flow-appen: Android-enheter må ha operativsystemet Android 5.x eller nyere og Bluetooth 4.0 eller nyere. iOS-enheter må ha iOS 10 eller nyere. Sjekk med produsenten av enheten for å få detaljerte spesifikasjoner. Se Laste ned og installere KONE Flow-appen for å få mer informasjon.

• Sjekk at du har opprettet en konto i KONE Flow-appen. Sjekk at du har oppgitt riktig påloggingsinformasjon, og at mobilenheten er tilkoblet Internett. Du kan teste Internett-tilkoblingen ved å gå til et nettsted. Hvis du har glemt passordet, ser du Tilbakestille passord for å få detaljerte instruksjoner. Kontakt bygningsområdeforvalteren hvis problemet vedvarer.

• Sjekk at mobilenheten er tilkoblet Internett, og at du har oppgitt all nødvendig informasjon uten feil. Du kan teste Internett-tilkoblingen ved å gå til et nettsted i nettleseren på mobilenheten. Sjekk at e-postadressen du har oppgitt, ikke er registrert allerede. Se Registrere seg for KONE Flow-appen for å få detaljerte instruksjoner.

Kontakt bygningsområdeforvalteren hvis problemet vedvarer.

• Sjekk at mobilenheten er tilkoblet Internett, og at du har oppgitt riktig e-postadresse. Du kan teste Internett-tilkoblingen ved å gå til et nettsted i nettleseren på mobilenheten. Det kan ta litt tid før du mottar e-posten. Hvis du ikke mottar e-posten med koblingen for tilbakestilling av passordet, må du også sjekke søppelpostmappen. Se Tilbakestille passord for å få detaljerte instruksjoner.

Kontakt bygningsområdeforvalteren hvis problemet vedvarer.

• Dobbeltsjekk at du har oppgitt riktig aktiveringskode.

Sjekk at mobilenheten er tilkoblet Internett. Du kan teste Internett-tilkoblingen ved å gå til et nettsted i nettleseren på mobilenheten. Hvis aktiveringskoden er skrevet riktig, men fremdeles ikke virker, og hvis enheten er tilkoblet Internett, kontakter du bygningsområdeforvalteren eller adgangsforvalteren for å få en ny aktiveringskode.