Registrere en ny smarttelefon eller erstatte en gammel smarttelefon

Du kan bare bruke én enhet med en KONE Flow-brukerkonto om gangen. Hvis du vil bruke flere enheter, må du opprette en ny KONE Flow-konto.

1. Åpne KONE Flow på den nye smarttelefonen for å registrere deg og logge deg på.
      Systemet spør om du vil logge deg på på en ny enhet og logge deg av på den gamle enheten.
    2. Trykk på Fortsett.
      Systemet logger deg av på den gamle enheten og overfører tillatelsene dine til den nye enheten.