Land og språk
Meny

  Oversikt over sted med KONE Residential Flow

  img_Residential_Flow_Architecture_for_end_users
  1. Brukerroller:
   A) Administrator – legger til hovedbrukere og administrerte brukere med KONE Flow Manager og administrerer KONE Residential Flow (vanligvis bygningsområdeforvalteren).
   B) Hovedbruker – legger til underbrukere og besøkende med KONE Flow, bor i en leilighet og bruker KONE Residential Flow.
   C) Underbruker – bor i en leilighet, bruker KONE Residential Flow med KONE Flow, nøkkelbrikke eller bare taleanrop og kan legge til underbrukere og besøkende hvis han/hun har fått administratorrettigheter av hovedbruker.
   D) Besøkende – bruker KONE Residential Flow med midlertidig nøkkelkode hvis lagt til i systemet av hovedbruker eller underbruker med administratorrettigheter.
   E) Administrert bruker – bruker KONE Residential Flow med KONE Flow eller nøkkelbrikker hvis lagt til i systemet av administrator.
  2. Porttelefon med adgangsleser
  3. Adgangsleser
   Adgangsleseren åpner døren når den aktiveres med en smarttelefonnøkkel eller nøkkelbrikke.
  4. Smarttelefonnøkkel
   KONE Flow-appen åpner dører ved å fungere som smarttelefonnøkkel.
  5. Nøkkelbrikke
   En elektronisk nøkkel som er autorisert til å åpne dører.
  6. Videoanrop
   Når en besøkende trykker på et kontaktnavn i porttelefonen, mottar brukeren et videoanrop fra porttelefonen. Brukeren må ha KONE Flow-appen.
  7. Taleanrop
   Når en besøkende trykker på et kontaktnavn i porttelefonen, mottar brukeren et taleanrop fra porttelefonen hvis brukeren ikke har KONE Flow-appen.
  8. Bygningsområde
   Et bygningsområde er et område på et sted, for eksempel en leilighet, en loftsleilighet, en badstue, en sykkelbod eller et annet sted med behov for adgangs- og tillatelsesadministrasjon.
  9. Automatisk heisanrop
   Heisen kan hente brukere automatisk når de åpner hoveddøren med smarttelefonnøkkel, nøkkelbrikke eller nøkkelkode. Den kan også hente besøkende hvis hoveddøren åpnes for dem under et videoanrop fra porttelefonen.